Voor al uw telefoon reparatie’s

Wij repareren uw telefoon terwijl u gewoon kunt wachten

Telefoon reparatie Helmond

Bij Smart repair Helmond streven wij ernaar zo bereikbaar mogelijk voor je te zijn. Niet alleen zijn we online en telefonisch altijd beschikbaar, ook is het belangrijk dat je dichtbij een fysieke locatie kunt vinden om zo snel mogelijk jouw telefoon te laten repareren. Kom dan voor jouw telefoon reparatie naar Helmond.

Goed bereikbaar

Telefoon reparatie Helmond nodig? Kom dan naar Smart repair Helmond. Als je jouw telefoon in Helmond laat repareren, dan weet je zeker dat je het filiaal van Smart repair Helmond makkelijk kunt bereiken.

iPhone reparatie Helmond

Ook in ons filiaal in Helmond wordt jouw telefoon gerepareerd met de grootst mogelijke zorg. Ga dus niet zelf hobbyen of jouw kostbare smartphone in handen leggen van een onkundige particulier. Een smartphone is een fragiel apparaat, met name het binnenwerk kan zeer gevoelig zijn voor aanraking. Onze kwaliteitsmonteurs in onze werkplaats in Helmond zijn goed opgeleid, hebben jarenlang expertise en werken secuur. Alleen met de beste gereedschappen wordt jouw telefoon behandeld. Zo weet je zeker dat je niet alleen vlug weer gebruik kan maken van jouw telefoon maar dat deze ook kwalitatief goed is nagekeken en gerepareerd. Een iPhone reparatie, Samsung reparatie of andere reparatie voeren we razendsnel en professioneel uit.

Voordat onze vestiging in Helmond een telefoon repareert, wordt er eerst een uitgebreid onderzoek gedaan. Is er sprake van alleen schade aan de buitenkant of is er juist intern een probleem? Onze monteurs stellen eerst een gratis diagnose waarna er overleg met je plaatsvindt. Zo weet je waar je aan toe bent en wat we voor je kunnen doen.

Indien het vervangen van onderdelen noodzakelijk blijkt te zijn, dan doen wij dit uitsluitend met uiterst kwalitatieve onderdelen. Op deze vervangen onderdelen zit ook nog eens een garantie van een halfjaar, gooi dus nooit de factuur weg. Tot slot denken wij ook aan het milieu als we bij Smart repair Helmond een telefoon repareren. Oude onderdelen worden gescheiden en teruggestuurd, waarna ze voor recycling kunnen worden gebruikt.

Kosten- en tijdbesparing

Hoe fijn is het om zo snel mogelijk weer buiten te staan met jouw smartphone die weer helemaal 100% werkt? Wil je tijd en kosten besparen op jouw iPhone reparatie in Helmond? Ook dat kan bij Smart repair Helmond. In Helmond repareren wij een telefoon zo snel mogelijk. Geen wachtrij, je wordt direct geholpen als je bij ons binnenstapt. De meeste telefoon reparaties die wij doen in onze Helmondse vestiging zijn binnen een halfuur afgerond. Het kan echter voorkomen dat er meer aan de hand is met jouw telefoon, denk bijvoorbeeld aan problemen met het moederbord. In dat geval bespreken we met je wat we gaan doen en hoelang dat kan gaan duren. Ook dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Wij willen naar onze klanten toe transparant zijn in het kostenplaatje. Voor veel onderdelen en bijbehorende reparaties staat een standaardprijs op onze website. Het kan echter ook om softwarematige problemen gaan, om speciale reparaties of meerdere onderdelen die tegelijk vervangen moeten worden. Wat het geval ook is, wij brengen je van tevoren op de hoogte voordat we een reparatie starten. Of je nu komt voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een ander soort reparatie: je weet dat je zeker snel weer een goed werkend toestel tot je beschikking hebt.

Heb je een defect aan jouw telefoon, heb je een vraag of advies nodig? iPhone reparatie Helmond? Kom dan langs bij Smart repair Helmond!